Considerations To Know About air moldova informatii zboruri

I state that I am mindful of the plan to the safety of non-public data processed by TAROM and revealed on and/or attached to this Arrangement under the title “Info on the processing of personal knowledge”, and which can be an integral section of this Settlement.

This Site is utilizing a protection provider to safeguard by itself from on the internet assaults. The motion you just done brought on the security Resolution. There are numerous actions that can bring about this block which includes publishing a specific word or phrase, a SQL command or malformed data.

Compania aeriană Air Moldova – este cel mai mare transportator avia, ce ought to havește cursele internaționale. Deservirea extraordinară, costul accesibil de zbor, nivelul înalt de securitate – sunt calitățile distinct ale companiei.

Greutatea și dimensiunea admisibilă a animalelor, a containerelor și a hrănii pentru acestea este eight kg și one hundred fifteen cm (50x40x25 cm).Taxa transportationării este de forty euro.Din cauza restricțiilor locale, Air Moldova nu takeă animale pe cursele cu destinaţia spre/din Marea Britanie, Irlanda, Portugalia si Emiratele Arabe.

Pasagerii treatment vor un furthermore de confort, se pot axa pe clasa Business enterprise, unde au rezervate fotolii separate si mai mult spatiu pentru picioare. De asemenea, bagajele de la Company pot avea o greutate mai mare. Calatorii au incluse meniuri sau bauturi pe drumuri lungi si modalitati de divertisment la bord.

one. I concur that TAROM will use my name, forename and e-mail address as well as read this post here my passenger profile for sending e-newsletter correspondence so as to retain me current with the most recent Particular provides and information from TAROM. *

Air Moldova a fost o companie aeriana moldoveneasca cu sediul la Chisinau. A operat zboruri regulate si charter catre destinatii din Europa de la baza sa de pe Aeroportul Intercontinental Chisinau. Air Moldova a suspendat toate operațiunile pe three mai 2023. Companii aeriene treatment zboara

Jetsetz can be an air vacation comparison website that consolidates flights from prime travel sites into 1 very easy to reserve interface. Our site Search Jetsetz nowadays and obtain the subsequent Rewards: Low-cost Flight Stock

Călătoriile pe timp de pandemie se desfășoară conform regulilor stabilite atât de țara de plecare cât și cea de destinație. Rugăm pasagerii să țină cont de acest lucru și să se informeze înainte de zbor despre cerințele ambelor țări.

Site-ul nostru lucrează 24 ore pe zi, seven zile pe săptămână. Aveți acces long-lasting la rezervările biletelor de avion, fileăadorable online. Agenții noștri vă vor ajuta cu orice întrebare apărută până la și după călătoria dvs.

Cei de la AirMoldova aar trebui să limiteze numărul persoanelor îmbarcate sau ar trebui să treacă la altă metodă, cum ar fi coridorul. Mi-au stricat experiența de zbor, chiar înainte de a urca la bordul aeronavei.

Călătoriile pe timp de pandemie se desfășoară conform regulilor stabilite atât de țara de plecare cât și cea de destinație. Rugăm pasagerii să țină cont de acest lucru și să se informeze înainte de zbor despre cerințele ambelor țări.

Ne pare rau... Nu am putut gasi o pagina cu aceasta adresa. Va rugam sa incercati linkurile de mai jos sau sa cautati: Acasa

Pentru cele mai actualizate informatii despre fiecare transportator in parte recomandam sa vizitezi web site-ul oficial, pe anonymous care il gasesti pe pagina fiecarei companii.

In cazul ca o piesa de bagaj cantareste mai mult de 32 de kg, aceasta poate fi impartita in two bagaje sau trimisa ca bagaj de tip cargo. Excesul de bagaj difera in functie de destinatie, de clasa tarifara, de numarul de piese si daca s-a depasit marimea sau greutatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *